skip to Main Content

Website ontwikkeling is voor ons een maatwerkoplossing voor elk project! Het traject dat we voor een website of webwinkel met u doorlopen omschrijven we hieronder.

Website ontwikkeling begint met een oriënterend gesprek

Elke project begint met het inventariseren van de wensen van de klant. Dit doen we tijdens een persoonlijk gesprek, waarbij we de technische eisen van het project in kaart brengen. Ook bespreken we de gewenste opmaak van de website.

Webdesign

Op basis van ons gesprek, weten we welke functionaliteit de website moet ondersteunen. Deze eisen combineren we met uw voorkeuren voor het webdesign. We maken een voorlopig ontwerp en laten dit aan u zien, zodat u eventuele gewenste wijzigingen aan kunt geven.

Meer over webdesign

Database ontwikkeling

We ontwikkelen een database wanneer een website dynamische functionaliteit bevat. Ook wanneer u zelf de teksten op uw website aan wilt kunnen passen, is een database nodig om deze teksten in op te slaan.

Meer over database ontwikkeling

Programmeren website

Wanneer het grafisch ontwerp is goedgekeurd en de database is ontwikkeld, zetten we het ontwerp om in website code. De communicatie met de database wordt geprogrammeerd, zodat de inhoud van de database op een juiste en veilige manier op de website getoond wordt.

Meer over programmeren website

E-commerce

Website ontwikkeling staat niet alleen voor een website, maar voor het maken van webwinkel. Voor veel bedrijven is de website tegenwoordig een belangrijk verkoopkanaal. Omdat steeds meer mensen thuis achter de computer winkelen, laten bedrijven die alleen in de ‘echte’ wereld verkopen klandizie liggen. Niet voor niets verkopen winkels als Kijkshop, Mediamarkt en Hema hun artikelen ook online via de z.g.n. webshops. E-commerce helpt ook uw bedrijf dit verkoopkanaal te benutten.

Meer over E-commerce

Programmeerwerk op maat

Alle door u gewenste functionaliteit kan in uw website worden geprogrammeerd: een gastenboek, beoordelingen van uw producten, actuele nieuwsberichten, bezoekersenquêtes. Ook unieke, door u bedachte functionaliteit vertalen wij probleemloos in programma code.

Meer over programmeerwerk op maat

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Om met uw website nieuwe klanten te kunnen aantrekken, moeten bezoekers uw website eerst weten te vinden. ArtSites helpt u hierbij, door ervoor te zorgen dat Google uw website vertoont als zoekresultaat bij relevante zoekopdrachten.

Meer over zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine marketing (SEM)

Om snel meer bezoekers op uw website te krijgen, kunt u gebruik maken van zoekmachine marketing: het adverteren van uw website via Google AdWords. U betaalt Google voor elke klik op uw advertentie. In ruil bezoeken dagelijks tientallen of honderden potentiële klanten uw website.

Meer over zoekmachine marketing

Conversie optimalisatie

Met conversie optimalisatie haalt u meer uit uw bezoekers. Door kleine aanpassingen aan de opmaak, indeling en functionaliteit van uw website te maken, optimaliseren we uw inhoud en meten we welke indeling voor uw website het meest geschikt is.

Meer over conversie optimalisatie

Website onderhoud

Het internet verandert snel: vernieuwde technieken, ge-update software en bezoekers met hogere verwachtingen. Met regelmatig website onderhoud zorgt ArtSites ervoor dat uw website actueel blijft in een snel veranderende online omgeving.

Meer over website onderhoud

Back To Top