skip to Main Content

Alle door u gewenste functionaliteit kan in uw website worden geprogrammeerd: een gastenboek, beoordelingen van uw producten, actuele nieuwsberichten, bezoekersenquĂȘtes. Ook unieke, door u bedachte functionaliteit vertalen wij probleemloos in programma code.

Maatwerk

Hoe meer uw website uw bezoekers aanspreekt, hoe groter de kans dat uw bezoekers kiezen om zaken te doen met uw bedrijf. Hierbij spelen zowel het ontwerp en de gebruiksvriendelijkheid van uw website een rol, als de functionaliteit die uw website uw bezoekers biedt.

Een interactieve website bevordert klantenbinding. Zo kunt u bezoekers laten zien dat u hun mening op prijs stelt, door hen de mogelijkheid te bieden beoordelingen te schrijven van uw producten, een boodschap te plaatsen in uw gastenboek, of hun mening te geven via een poll. Ook kunt u bezoekers stimuleren uw website vaker te bezoeken, door het plaatsen van actueel nieuws, of het versturen van een nieuwsbrief.

Geef uw bezoekers wat ze willen en zorg dat ze keer op keer bij u terugkomen. Of u nu leuke functionaliteit ziet op een andere website, of zelf een uniek idee heeft dat u in uw website wilt verwerken: ArtSites programmeert uw website geheel volgens uw instructies.

Back To Top