skip to Main Content

Aan het Programmeren van de website beginnen we pas wanneer het grafisch ontwerp is goedgekeurd en de database is ontwikkeld. We zetten we het ontwerp om in website code en de koppeling voor de communicatie met de database wordt geprogrammeerd, zodat de inhoud van de database op een juiste en veilige manier op de website getoond wordt.

Van ontwerp naar functionele website

Het ontwerp van uw website is een afbeelding. Om van deze afbeelding een website te maken, wordt deze in kleine stukjes geknipt en vertaald naar website code. Onze ontwerper zorgt ervoor dat de website er uiteindelijk precies hetzelfde uitziet als in het ontwerp dat u heeft goedgekeurd.

Vervolgens wordt de koppeling met de database geprogrammeerd. Alle informatie die is opgeslagen in de database, kan nu op de website geladen worden.

Indien gewenst worden websites voorzien van een CMS (content management systeem), waarmee teksten op de website kunnen worden aangepast. Elke webwinkel wordt voorzien van een beheeromgeving, waarin artikelen beheerd kunnen worden. Meer informatie over webwinkel functionaliteit vindt u onder E-commerce.

Back To Top