skip to Main Content

Website onderhoud is nodig omdat het internet snel verandert door vernieuwde technieken, ge-update software en bezoekers met hogere verwachtingen. Met regelmatig website onderhoud zorgt ArtSites ervoor dat uw website actueel blijft in een snel veranderende online omgeving.

Het internet verandert, een goede website verandert mee

Nadat uw website is opgeleverd, houdt het traject niet op. Weinig omgevingen veranderen zo snel als het internet. Als uw website niet met deze veranderingen meegroeit, raakt deze bij uw bezoekers (en de zoekmachines) al snel in de vergetelheid.

Veel websites staan jarenlang onveranderd online, voordat er weer aandacht aan wordt besteed. In die tijd zijn de links naar andere websites verlopen, is de opmaak verouderd en de functionaliteit achterhaald. Een goede website kan jaren mee. Toch heeft zelfs de beste website, net als een huis, af en toe een likje verf nodig.

ArtSites adviseert u graag over de aanpassingen die aan uw website gemaakt kunnen worden, om deze weer “helemaal van deze tijd” te maken. Als uw website niet al te oud is, is een likje verf waarschijnlijk voldoende. Is uw website wel toe aan een grondige renovatie? Dan adviseren we u graag over de mogelijkheden om dit zo goed mogelijk te doen, indien gewenst met behoud van de huidige teksten en foto’s.

Back To Top