skip to Main Content

Webdiensten

Het ontwerpen én actueel houden van uw website is in onze visie een continu proces dat niet stopt bij oplevering. ArtSites Internetdiensten biedt een totaalpakket aan webdiensten om uw bedrijf professioneel op het internet te presenteren.

“Bij ArtSites Internetdiensten in Nieuwerkerk (Schouwen-Duiveland) wordt u op professionele wijze door het woud van internetoplossingen geleid”
aldus Martin Koole, oprichter en eigenaar van ArtSites.

ArtSites Internetdiensten is geen groot bedrijf met veel werknemers, maar een eenmanszaak met een aantal vaste ‘flexibele krachten’: een webdesigner, een programmeur, een tekstschrijver, een Google specialist en een administrateur. Uiteraard staat de vergaande samenwerking met Dali Computers garant voor een hoge mate van deskundigheid op het gebied van onze webdiesnten.

“Juist in dit kleinschalige zit onze kracht, iedereen doet waar hij goed in is en klanten hebben één aanspreekpunt. De overheadkosten worden laag gehouden. Wij merken dat deze strategie erg door onze klanten wordt gewaardeerd.”

Al ruim 16 jaar is ArtSites in de internetbranche werkzaam, sinds enkele jaren in het kantoor van Dali Computers te Nieuwerkerk. Aanvankelijk betond ons webdesign alleen statische websites, maar door de jaren heen is het dienstenpakket uitgebreid met gecompliceerde internet-/intranet oplossingen en hosting.

ArtSites heeft inmiddels heel wat websites en webwinkels op zijn naam staan. Voor een grote franchise organisatie in de dierenbranche  ontwikkelden we een afgeschermd Intranet, waarmee de circa 100 aangesloten winkels dagelijks hun inkopen regelen en onderling met het hoofdkantoor communiceren. Maar vooral de lokale ondernemers kunnen bij ArtSites terecht voor hedendaags webdesign met een eerlijk prijskaartje.

“Juist door de opgedane ervaring in verschillende sectoren, weten wij de wensen van onze relaties goed te vertalen naar een oplossing.”

“Ons staat één doel voor ogen: op een voor iedereen begrijpelijke manier adviseren en ondersteuning verzorgen. Of het nu gaat om een statische website met een eenvoudig webdesign, of een dynamische site met een Content Management System.”

Dat laatste blijkt een succesconcept te zijn. Met zo’n CMS is het mogelijk om grote delen van de website aan de klant in eigen beheer te geven zodat die, zonder tussenkomst van ArtSites, de gegevens op de site aan kan passen. Technische kennis is er niet voor vereist. Ervaring met een tekstverwerker zoals Word volstaat.

Prijzen voor onze webdiensten? Hier kunnen we kort over zijn. ArtSites is wellicht niet de goedkoopste, want we leveren geen websites op basis van het “dozen schuiven” principe. Zowel webdesign als programmacode worden in eigen beheer ontwikkeld en sluiten aan bij uw budget. Ook qua webhosting leveren we uitsluitend maatwerk. Dit betekent dat wij al uw instellingen, ook die van uw mail, in orde maken. We zijn een allround internet dienstverlener en dat is wat onze klanten waarderen.

Back To Top