skip to Main Content

Zoekmachine optimalisatie is nodig om met uw website nieuwe klanten aan te kunnen trekken, maar dan moeten bezoekers uw website eerst weten te vinden. ArtSites helpt u hierbij, door ervoor te zorgen dat Google uw website vertoont als zoekresultaat bij relevante zoekopdrachten.

Zoekmachine optimalisatie:

Veel aankopen beginnen tegenwoordig met een zoekopdracht bij Google. Hoewel een deel van deze mensen wellicht precies het product zoekt dat u aanbiedt, zullen zij uw website niet weten te vinden als deze niet zichtbaar is in de zoekresultaten. Bezoekers komen uit bij uw concurrenten: bedrijven in dezelfde branche die hun website wel hebben laten optimaliseren.

Wanneer uw website voor relevante zoekopdrachten een goede positie in de zoekresultaten inneemt, is de kans groot dat veel (potentiële) klanten uw website zullen bezoeken. Eenmaal op uw website, heeft u de kans deze bezoekers te overtuigen uw producten aan te schaffen.

Mensen die niet online kopen, gebruiken het internet vaak wel om zich te oriënteren. Ook als u uw producten niet online verkoopt, is het daarom belangrijk aandacht te besteden aan zoekmachine optimalisatie. Wanneer mensen in uw omgeving een bepaald product willen kopen, is de kans groot dat zij eerst online bekijken waar dit product te krijgen is. Als zij uw website vinden en lezen dat u dit product aanbiedt, is de kans groter dat zij vervolgens uw winkel zullen bezoeken.

Eenmalig of continu optimaliseren

De aandacht die moet worden besteed aan zoekmachine optimalisatie, is afhankelijk van uw online concurrentie. Bent u een van de eersten in uw branche die producten ook online aanbiedt? Dan volstaat het eenmalig optimaliseren van uw website om goed gevonden te worden. Zijn er veel aanbieders met vergelijkbare producten? Dan is continue optimalisatie nodig om een goede positie in zoekresultaten te verkrijgen en behouden.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het optimaliseren van uw website? Neem dan contact met ons op. Graag bespreken we met u hoe we ervoor kunnen zorgen dat uw potentiële klanten uw website beter weten te vinden.

Back To Top