skip to Main Content

Wordpress is een content management systeem, oftewel een CMS. Hiermee kan een website onderhouden worden zonder echte technische kennis. ArtSites neemt al het lastige werk uit handen, maar u kunt wel zelf de teksten en afbeeldingen bijwerken van uw website.

WordPress kunt u vergelijken met een auto

Alle techniek van WordPress zit onder de motorkap en het thema (dat wat de websitebezoeker ziet) is de carrosserie. U kunt deze carrosserie prima zelf onderhouden en aantrekkelijk houden voor de bezoekers maar voor de motor heeft u een monteur nodig… Dit doen wij voor u!

WordPress is wereldwijd de basis van miljoenen websites en daarom zeer geliefd bij bepaalde individuen met de verkeerde intenties. Vaak wordt er gezegd dat je het bij een WordPress website allemaal zelf wel kunt regelen, maar in de praktijk blijkt dat als je niet dagelijks met de veiligheid bezig bent, of een paar updates overslaat omdat je even geen tijd heb, er binnen no-time  zaken op je website staan die daar eigenlijk niet thuishoren.

Wij zorgen dat WordPress geïnstalleerd is en alle techniek volledig up-to-date is. We hebben een geautomatiseerd systeem dat dagelijks alle wijzigingen van bestanden bijhoudt en maandelijks wordt uw website bijgewerkt naar de nieuwste versie van software en plug-ins.

Mocht onverhoeds toch iets misgaan op uw website, dan hebben wij altijd een back-up van 30 dagen achter de hand om alles weer te herstellen.

Back To Top