skip to Main Content

Webdesign is natuurlijk een van de belangrijkste onderdelen tijdens het ontwerpproces van uw website. Op basis van ons gesprek, weten we welke functionaliteit de website moet ondersteunen. Deze eisen combineren we met uw voorkeuren voor het webdesign. We maken een voorlopig ontwerp en laten dit aan u zien, zodat u eventuele gewenste wijzigingen aan kunt geven.

Uw website is het online visitekaartje van uw bedrijf. De stijl van uw website vertelt uw bezoekers in één oogopslag meer over uw bedrijf dan een pagina vol tekst. Daarom is het belangrijk dat uw webdesign ook echt aansluit bij uw bedrijf.

Kleurstelling, opmaak, indeling, gebruikte foto’s en zelfs het gekozen lettertype bepalen hoe uw website overkomt op bezoekers. Het juiste webdesign sluit aan bij uw bedrijf en spreekt uw doelgroep aan. Ook is het belangrijk dat het ontwerp ruimte biedt aan de door u gewenste inhoud.

ArtSites besteedt veel aandacht aan de vormgeving van uw website. Pas wanneer u geheel tevreden bent, wordt het ontwerp vertaald naar website code en bouwen we de functionaliteit van uw website.

Back To Top